3.Lig’deki Bursa ekibinden transfer bombaları!

Misli.com 3.Lig 4. Grup’ta ilkyarıyı lider bitiren Bursa Yıldırımspor, transfere de hızlı başladı… Mavi beyazlılar, eski oyuncusu Ömer Özçoban ile birlikte Bursaspor altyapısından yetişen Berke Yılmaz ve Sebahattin Muslu’yu kadrosuna kattı.

3.Lig’deki Bursa ekibinden transfer bombaları!

Misli.com 3.Lig 4. Grup’ta erteleme maçında Bergama Belediye ile deplasmnanda golsüz berabere kalarak ligin ilk yarısını 31 puanla lider tamamlayan Bursa Yıldırımspor transferde atağa kalktı.

Grubunda şampiyonluğun en önemli favorilerinden biri olan mavi beyazlı ekibimiz eksik bölgelerine 3 oyuncu transfer ederek gücüne güç kattı.

Ömer Çoban, Basın Sözcüsü Ahmet Eraslan’ın da katıldığı törende sözleşme imzaladı.

Mavi beyazlılar Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olduğu geçen sezon kadrosunda yer alan Ömer Çoban ile sezonun ikinci yarısı için yeniden anlaştı. Ömer, 1996 doğumlu Ömer stoper, sağbek ve ön liberoda oynuyor.

2,5 yıllık sözleşme imzalayan Berke Yılmaz, yönetim kurulu üyesi Avukat Burak Giray ile birlikte.

ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜLER
Minareliçavuş Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende Bursaspor altyapısında yetişen ve Sancaktepe’de forma giyen Berke Yılmaz ile 2,5 yıllık anlaşma imzalandı. 1997 doğumlu Berke, orta saha ve sol kanatta görev yapıyor. Yine Bursaspor altyapısında yetişen ve alt yaş gruplarında milli formayı giyen 2000 doğumlu Sebahattin Muslu ile de 2,5 yıllık mukavele yapıldı. Bursaspor’da profesyonelliğe geçip Altındağspor’a kiralanan Sebahattin Muslu orta saha da görev yapıyor. Bursa Yıldırımspor’dan transferlerle ilgili yapılan paylaşımda, “Ailemize hoşgeldiniz” denildi.

Sebahattin Muslu’ya 2,5 yıllık imzayı yönetim kurulu üyesi Zeki Öztürk attırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X