3.Lig’deki Bursa ekibinin kritik günü! 2.Lig geliyor mu?

Mavi beyazlı ekibimiz deplasmanda 1-0 mağlup ettiği 68 Aksaray Belediye’yi bugün saat 16.00’da başlayacak rövanşta elemesi durumunda 2.Lig için final maçına çıkma hakkı elde edecek.

3.Lig’deki Bursa ekibinin kritik günü! 2.Lig geliyor mu?

Misli.com 2. Lig’e yükselmek isteyen Bursa Yıldırımspor bugün kritik bir maça çıkacak.

1954 Kelkit Belediyespor’u eledikten sonra play-off yarı final ilk maçında 68 Aksaray Belediyespor’u deplasmanda Mahmut Güleç’in golüyle 1-0 mağlup eden mavi beyazlılar, rakibiyle Minareli Çavuş Tesisleri’nde saat 16.00’da karşılaşacak.

Zorlu mücadeleyi Antalya bölgesi üst klasman hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını ise Muhammet Yumak ve Mehmet Şengül yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Oran.

4 TAKIMDAN 2’Sİ ÇIKACAK
Bugünkü zorlu randevuda Bursa Yıldırımspor’a galibiyet ve beraberlik, finale katılabilmek için yeterli olacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) belirlediği statüye göre; 4 grubun yer aldığı Misli.com 3’üncü Lig’de, yarı final mücadelelerinin ardından her gruptan bir takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Toplam 4 takım arasında final müsabakaları; 1’inci Grup ile 2’nci Grup; 3’üncü Grup ile 4’üncü Grup eşleşecek şekilde tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak. 23 veya 24 Mayıs tarihlerinde oynanacak final müsabakalarının ardından, 2 takım daha TFF 2. Lig’e yükselmeye hak kazanacak.

3. Lig’de play-off yarı final rövanş maçları oynanıyor

16.00 İskenderun-Fethiyespor (1-1)
16.00 Bursa Yıldırım-68 Aksaray B. (1-0)
20.30 Bucaspor 1928-Yeşilyurt Bld. (2-1)
20.30 Esenler Erokspor-Isparta 32 (0-0)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X