3.Lige çıkan Bursa ekibi transfere hızlı başladı…

Bursa Yıldırımspor’u 3.Lig’e çıkaran Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir ile 2 yıllık anlaşma imzalandı. İç transferde 6 oyuncuyla 3’er yıllık mukavele yapıldı.

3.Lige çıkan Bursa ekibi transfere hızlı başladı…

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup şampiyonu olarak önümüzdeki sezon Bursa’yı TFF 3.Lig’de temsil edecek olan Yıldırımspor’da imzalar ardı ardına atılıyor.

Takımın profesyonel lige yükselmesinde önemli rol oynayan Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kulüp başkanı Ekrem Senal, “Şampiyon takımımızın Teknik Direktörü Sait Ulvi Özdemir Hocamızla iki yıllık sözleşme imzaladık. Yeni şampiyonluklar yine Sait Hocamızla gelecek. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

6 OYUNCUYA 3’ER YILLIK İMZA
Ligde attığı 15 golle hem gol kralı olan hem de takımın şampiyonluğuna katkı veren forvet oyuncusu Hüseyin Çelik ile 2 yıllığına yeniden anlaşan Bursa Yıldırımspor, iç tranferde 5 oyuncusuyla daha sözleşme imzaladı.

Orta saha oyuncuları Muhammed Öz ve Tuğkan Kamışoğlu, sol kanatta görev yapan Furkan Fehmi Güneş, defans oyuncusu Burak Aydın, sağ açık Furkan Keskinoğlu ve sol bek Osman Demir ile 3’er yıllık sözleşmeye imza atarak profesyonelliğe geçiş yaptılar. Teknik direktör Sait Ulvi Özdemir’in raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmaları sürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X