3.Lig’e ‘Yıldırım’ düştü! Bursa ekibi destan yazıyor…

Misli.com 3. Lig 4. Grup’taki Bursa ekibi Yıldırımspor, sahasında Modafen’i 2-0 yenerek hem zirveye bir adım daha yaklaştı hem de yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı…

3.Lig’e ‘Yıldırım’ düştü! Bursa ekibi destan yazıyor…

RECAİ UYSAL
Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta ilk kez mücadele etmesine karşın başarılı bir sezon geçiren Bursa Yıldırımspor, sahasında orta sıralarda bulunan Modafen’i 2-0 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını korudu.

Ligdeki son 5 maçından 3 galibiyet, 2 beraberlik çıkarmayı başaran Bursa ekibi, Minareli Çavuş Tesisleri’nde karşılaştığı rakibini de devirerek yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Maçın ilkyarısında rakibi karşısında zaman zaman etkili olan mavi beyazlılar, aradığı üstünlük golüne bir türlü ulaşamadı.

Mücadelenin ilk devresinde rakibine pozisyon şansı tanımayan Bursa Yıldırımspor, Hüseyin Atalay ve Furkan Fehmi ile yakaladığı fırsatlarda konuk ekibin filelerini havalandırmayı başaramadı.

SERİ 6 MAÇA ÇIKTI
Bursa ekibi, mücadelenin ikinci yarısına ise oldukça istekli başladı. Üstünlük için rakip kaleye yüklenen mavi beyazlılar, bu devrenin başında üst üste bulduğu gollerle rakibinin direncini kırmayı başardı.

Karşılaşmanın 57. dakikasında Mehmet’le 1-0 öne geçen Bursa Yıldırımspor, 1 dakika sonra farkı ikiye çıkarmayı başardı. 58’de takımın formda ismi Hüseyin Çelik, bu maçta da rakip fileleri havalandırmayı başarınca Bursa ekibi, skoru 2-0’a getirdi.

Farkın ikiye çıkmasıyla iyice rahatlayan mavi beyazlılar, kalan bölümde rakibine gol şansı tanımadı. Başka golün olmadığı maçta rakibini 2-0 mağlup eden Bursa Yıldırımspor, böylece 12. maçında 7. galibiyetini alırken, yenilmezlik serisini 6’a maça çıkardı.

İŞTE MAÇIN KARNESİ

STAT: Minareli Çavuş
HAKEMLER: Sinan Özcan (**) Kerem Kalkan (**) Arda Anıl Yavruoğlu (**)
GOLLER: Dk. 57 Mehmet, Dk. 58 Hüseyin Çelik (Bursa Yıldırım)
SARI KARTLAR: Furkan Fehmi, Mehmet , Alpay (Bursa Yıldırım), Gökhan Karataş, Hakan (Modafen)
BURSA YILDIRIMSPOR: Özal (**) Mehmet (***) Mahmut (**) Keremv Osman (**) Muhammed Öz (**) Batuhan (**) (Dk. 46 Tuğkan **) Hüseyin Atalay (**) (Dk. 75 Ercan *) Doğacan (***) (Dk. 89 Muhammet Furkan Keskinoğlu) Furkan Fehmi (**) (Dk. 89 Alpay) Hüseyin Çelik (***) (Dk. 90+2 Murat)
MODAFEN: Rasim (**) Mehmet Burak (**) Hasan Ozan (**) Gökhan Çetinus (**) (Dk. 59 Gökhan Karataş *) Hakan Özkan (*) (Dk. 65 Doğan *) Ceyhun (**) Erdoğan (**) (Dk. 73 Hakan Yağmurkaya *) Yıldıray (**) Efe Niyazi (**) (Dk. 65 Ahmet *) Enes (*) (Dk. 73 Onur *) Fevzi Can (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X