‘3 mağlubiyet Bursaspor’u kötü takım yapmaz’

“Rakibimiz birçok futbolcusunu kaybetti fakat önemli takviyelerde yaptı” diyen genç çalıştırıcı, “Bursa’ya puan veya puanlar için geliyoruz. Kolay pes etmeyecek bir takımız. Kazanırken de, kaybederken de mücadele edeceğiz, çok koşacağız” diye konuştu.

‘3 mağlubiyet Bursaspor’u kötü takım yapmaz’

Bursaspor’un cumartesi günkü rakibi Gençlerbirliği’nin çiçeği burnunda Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, zorlu 90 dakikayı OLAY SPOR’ a değerlendirdi. 

Başkent temsilcisi ile ilk maçına çıkacak olan Özdilek, “Milli maçlar arası bizim takımı tanımamız açısından çok iyi oldu. Sağlıklı bir dönem geçirdik. Bursaspor maçları bizim için her zaman keyifli geçer, her zaman zordur. Puan veya puanlar için geliyoruz” dedi. 

Bursaspor’un ilk 3 haftada aldığı 3 mağlubiyetin çok önemli olmadığını ifade eden Özdilek şunları söyledi: 

DAHA ÇOK SULAR AKAR

“Bursaspor her zaman Bursaspor’dur. İlk 3 maçta aldıkları mağlubiyetler kötü bir takım olduklarını göstermez. Bu ligde 2 galibiyet aldığınız takdirde bir anda üst sıralara çıkabiliyorsunuz. Bunu gerek Gençlerbirliği, gerekse Bursaspor yapabilecek güçte. Lig çok uzun maraton. Kendilerini yukarılarda görenler de aldıkları puanlara güvenmesinler. Bu köprünün altında daha çok sular akar. Neyin ne olacağı hiç belli olmaz.”

PES ETMEYİZ

“Bursaspor birçok futbolcusunu kaybetti fakat önemli takviyelerde yaptı. Bize nasıl Milli maç arası ilaç gibi geldiyse tahmin ediyorum ki Bursaspor’da bu süreci iyi değerlendirmiştir. Çünkü yeni oyuncuların adaptasyonu açısından bu aralar oldukça faydalı oluyor. Biz kolay pes etmeyecek bir takımız. Kazanırken de, kaybederken de mücadele edeceğiz, çok koşacağız. Bursa’da da hedefimiz bu olacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X