3 transfer yolda

Bursaspor önceliği savunmaya verdi, Paul Le Guen’in isteği doğrultusunda harekete geçildi. Kasımpaşaspor’dan Titi, Nice’den Paul Baysse ve Gaziantepspor’dan Barış Yardımcı’nın Bursasporlu olması an meselesi. Bu arada Fransız teknik adamın Bassong’u isteme

3 transfer yolda

Teknik Direktör Paul Le Guen’e imza attıran Bursaspor, transferde atağa kalkıyor. Fransız teknik adamla önceki gün transferi masaya yatıran yeşil beyazlı yönetimin, somut adımları birkaç gün içersinde atması bekleniyor. Paul Le Guen’e ilk olarak ‘Titi mi, Bassong mu?’ sorusunu yöneten Ali Ay yönetimi ‘Titi’ yanıtı aldı. Kasımpaşaspor’la sözleşmesi sona eren Brezilyalı stoperle yapılan görüşmelerde küçük detaylar kaldı. Bilindiği gibi tecrübeli savunmacı daha önce Bursaspor’dan 1 milyon Euro garanti, 300 bin Euro’da imza parası istemişti. 

​O VARSA GELİRİM

Timsah’ın ikinci hamlesi ise Paul Baysse oldu. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi’ni 3.sırada bitiren Nice’ın kaptanı olan 29 yaşındaki stoperle büyük oranda anlamaya varıldı. Avrupa’dan birçok kulüpten teklif alan Baysse, daha önce Bursaspor yönetimine ‘Paul Le Guen imza atarsa Bursaspor’a gelirim’ şeklinde bir şart koşmuştu. Dün Fransız stoperle irtibat kuran yeşil beyazlıların bu transferini de birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor. 

BARIŞ DA YOLDA

Savunmanın sağına da oyuncu bakan Bursaspor, Gaziantepspor’lu Barış Yardımcı’nın işini de bitirmak üzere. Uzun süredir Gaziantepspor yönetimiyle pazarlıklarını sürdüren Bursaspor’un 250 bin Euro’ya anlaşma sağladığı öğrenildi. Geçen sezon kırmızı siyahlı formayla 28 maça çıkan ve 5 asist Barış, Süper Lig’in en istikrarlı savunmacılarından biri olarak gösteriliyor. 25 yaşındaki oyuncuyu yaptığı transferlerle göz dolduran Antalyaspor’da istiyordu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X