30 Ağustos yeniden diriliştir

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramının birlik ve beraberliğin tek vücutta hayat bulduğu şanlı bir destan olduğunu söyledi.

30 Ağustos yeniden diriliştir

Yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta ülke topraklarının işgal güçlerinden temizlenmesiyle sonuçlanan Zafer Bayramının, Türk milletinin destansı başarılarından biri olduğuna dikkat çekti. Şahin 15 Temmuz darbe girişiminin Türk Milletinin 30 Ağustostaki ruhunu yeniden ortaya çıkardığına da vurgu yaptı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Milletvekili Hüseyin Şahin, kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramının, tarih boyunca hür yaşamış Türk milletinin esareti kabul etmeyeceğinin en önemli göstergesi olduğunu vurguladı. Şahin, 15 Temmuz Darbe Girişiminin Türk Milletinin 30 Ağustos ruhunu yeniden ortaya çıkardığını da dile getirerek,  şunları kaydetti:

 

“Kurtuluş Savaşını taçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen Zafer Bayramı, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini oluşturuyor. Zafer Bayramı, ortak iradeyle yazılan bir tarihtir. Balkanlar’dan, Kafkasya’dan, Ortadoğu’dan gelip Anadolu’da buluşmuş, farklı kültürleri içinde barındıran, bu zenginlikleri tek potada eritip tek vücut olan Türk milleti, bugünde aynı ruh içinde, barış ve kardeşlik içinde yaşamaya devam etmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X