30 dakika içinde 20 araç birbirine girdi

İzmir’in Torbalı İlçesi’nde, sis yüzünden görüş mesafesinin düştüğü karayolunda yola dökülen zeytin prinasının da etkisiyle 30 dakika içinde 4 ayrı kaza meydana geldi. 20 aracın birbirine girdiği kazalarda, birisi ağır 7 kişi yaralandı.

30 dakika içinde 20 araç birbirine girdi

Kaza, dün sabah saatlerinde, Torbalı- Bayındır Karayolu’nda meydana geldi. Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü karayolunda ayrıca yola dökülen zeytin prinasının da etkisiyle 30 dakika içinde peş peşe 4 ayrı kaza meydana geldi. 14 otomobil, iki kamyonet, iki minibüs, bir midibüs ve bir motosiklet çarpıştı.

 

Kazalarda yardıma koşan Muzaffer Muyam ile birlikte 7 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine çağrılan ambulanslarla, Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan, bir motosikletin çarptığı Muzaffer Muyam’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Karayolunun bayındır yönü iki saat boyunca ulaşıma kapandı. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yol tekrar ulaşıma açıldı. Sis de ilerleyen saatlerde etkisini yitirdi. Hastaneye giderken, hastanelik oldu.

 

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X