300 metre yükseklikte bayrak açtılar

Bursalı yamaç paraşütçüsü Engin Altop ve Fatma Kahraman, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İnegöl’de gerçekleştirdikleri uçuşta, yerden 300 metre yükseklikte Türk Bayrağı açtı.

300 metre yükseklikte bayrak açtılar
Bursa’da 10 yıldır yamaç paraşütü sporu yapan Engin Altop, son haftalardaki şiddetli poyraz nedeniyle uçuşunu İnegöl’ün Cerrahtepesi’nden yaptı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Fatma Kahraman ile birlikte uçan Altop, havalandıktan kısa bir süre sonra Türk Bayrağını açarak bayramı kutladılar. 
 
Uçuşlarını genellikle Bursa’da Zeyniler Köyü’nden gerçekleştirdikleri belirten Altop, “Poyraz nedeniyle uçuşlara İnegöl’de Cerrahtepesi’nden devam ediyoruz. Hava akımlarını kullanarak, bir saatlik uçuş sonunda Cerrah Köyü’ne iniyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlamak için dün gerçekleştirdiğimiz uçuşta bayrağımızı göklerde dalgalandırdık. Hem bayramı kutladık, hem de şehitlerimizi andık” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X