300 milyon lira cepte kaldı

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, 2012 yılından bu yana uyguladıkları indirimler sayesinde serbest tüketici müşterilerine ciddi avantajlar sağladıklarını belirterek, ”300 milyonu aşkın tutar abonelerimizin cebinde kaldı” dedi.

300 milyon lira cepte kaldı

Aytac, Bursa’da gerçekleştirilen Acente Bilgilendirme Toplantısı’ndaki konuşmasında, yeni yılda sahip oldukları potansiyeli acenteler ile birlikte daha yaygın hale getirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Önümüzdeki dönemde sektördeki yenilikçi uygulamalara devam edeceklerini ifade eden Aytac, acentelere şirketin hedefleri ve yeni yapılanması ile ilgili bilgi verdi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) serbest tüketici limitini belirlediğini hatırlatan Aytac, kurumun her yıl bu limiti düşürdüğünü kaydetti. İzmir’den Van’a 45 ilde abonelerinin bulunduğuna dikkat çeken Aytac, hedeflerinin Türkiye’nin tüm şehirlerinde acenteye sahip olmak ve elektrik satışını gerçekleştirmek olduğunu vurguladı.

 

KAMPANYALAR ARTACAK

 

Ali Erman Aytac, serbest tüketici pazarında yıllardır yer aldıklarının altını çizerek şunları kaydetti: ”CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ olarak serbest tüketici müşterilerimize elektrik satışımız 15 milyar kWh’e yaklaştı. 2012 yılından beri uyguladığımız indirimler sayesinde serbest tüketici müşterilerimiz ciddi avantajlar sağlayarak, daha az ödeme yaptı. Ulusal tarifeye oranla indirimli elektrik sayesinde 300 milyon lirayı aşkın tutar müşterilerimizin cebinde kaldı. Şirket olarak her zaman ülkenin üretimine, gelişimine katkı sağlamayı kendimize misyon edindik. Şirketimizin sağladığı indirimli elektrik avantajları ve kampanyalarımızı acenteler ile işbirliği içinde genişleterek sürdüreceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X