304 İznikli kursiyer sertifikalarını aldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve evhanımlarını meslek sahibi yapmayı amaçlayan Mobil Eğitim (BUMEP) ve Engelsiz Mobil Eğitim (BENMEP) kurslarına katılan kursiyerler, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törenle sertifikalarını aldı

304 İznikli kursiyer sertifikalarını aldı

Törende İznik, Orhangazi ve Gemlik’te açılan kurslarda eğitim alan bine yakın kursiyer sertifikalarına kavuştu.

Törene Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan çok sayıda kursiyer katıldı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada, “Bu kurslar sayesinde hem evhanımlarımız hem de engelli vatandaşlarımız meslek sahibi olabilmekteler. BUMEP ve BENMEP projesi kapsamında 304 civarında İznikli vatandaş eğitim gördü. Projeye katılanların sertifika alması bizim için de gurur vericidir. Sadece İznik’te 200 civarında evhanımı bu hizmetten yararlandı. Bu projede hizmetin tüm ilçelerde yaygınlaşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Sertifika töreninin ardından yapılan çekilişle başarılı bazı kursiyerlere dizüstü bilgisayar, tablet ve akıllı telefon hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X