30’u aşkın ülkeden 300 yatırımcı Bursa’da 

Türkiye’nin inşaat sektöründeki ikinci büyük buluşması olan Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, 30’u aşkın ülkeden 300 yatırımcıyı ağırlıyor.

30’u aşkın ülkeden 300 yatırımcı Bursa’da 

Türkiye’de yabancı yatırımcılara en fazla konut satışı yapılan üç şehirden biri olan Bursa, özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin gözdesi olmayı sürdürüyor.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Ticari Safari Projesi kapsamında Tüyap ile birlikte 30 ülkeden 300’ü aşkın yabancı yatırımcıyı Bursa firmalarla bir araya getirdi.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde çok sayıda iş görüşmesi yapan heyette, Ortadoğu, Körfez ve Arap ülkeleri başta olmak üzere Almanya, Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Cezayir, Fas, Irak, İran, Kosova, Kuveyt, Mısır, Rusya ve Suudi Arabistan yatırımcılar yer alıyor.

Tunus’tan gelen Jemai Mustapha, “Bursa, Türkiye’nin parlayan yıldızlarından birisi” dedi.

Katarlı İbrahim Al Musleh ise fuarda çok sayıda Bursalı firmayla bir araya geldiklerini ifade etti. Gayrimenkul projelerinin oldukça kaliteli olduğunu söyleyen Al Musleh, Bursa ile ticari ilişkilerimizi artırmaya devam edeceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X