Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

31 DBP’li gözaltına alındı

Mardin’de PKK/KCK’ya yönelik yürütülen bir soruşturma kapsamında bugün düzenlenen operasyonlarda DBP’li 31 kişi gözaltına alındı.

Mardin'de PKK/KCK'ya yönelik yürütülen bir soruşturma kapsamında bugün düzenlenen operasyonlarda

1 Kasım’da düzenlenen başka bir operasyonda gözaltına alınan, aralarında DBP Mardin İl Başkanı Ahmet Eken’in bulunduğu 20 kişi de tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü PKK/KCK soruşturması kapsamında bugün sabah saatlerinde Mardin merkez ve bazı ilçelerde bir çok eve baskınlar düzenlendi. Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, aralarında bazı eski DBP’li ilçe Belediye Başkanlarının da bulunduğu 31 DBP’li gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçtikten sonra Emniyet Müdürlüğünü götürülerek sorgularına başlandı.

1 KASIM’DA GÖZALTINA ALINAN 31 KİŞİDEN 20’Sİ TUTUKLANDI

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü başka bir soruşturma kapsamında 1 Kasım’da gözaltına alınan ve aralarında DBP Mardin İl Başkanı Ahmet Eken’in de bulunduğu 31 DBP’li adliyeye çıkarıldı. Savcılık ve hakimlik sorgusunun ardından DBP Mardin İl Başkanı Ahmet Eken’in de aralarında bulunduğu 20 kişi tutuklanırken, 11 kişi ise serbest bırakıldı.


Avatar Seç KAPAT
Özgür Özel, Umut Akdoğan, Veli Ağababa ve Suat Özçağdaş hakkında
Sıradaki Haber CHP’lilerin dosyası Ankara’da: Aralarında Özel ve Ağbaba da var