4 ceset daha bulundu

Bodrum’da 5 kişinin sağ olarak kurtarıldığı mülteci botunun battığı tekne faciasında 4 ceset daha bulundu.

4 ceset daha bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, dün sabah, 5 kişinin sağ olarak kurtarıldığı mülteci botunun battığı tekne faciasında sabah saatlerinde bir kadın cesedine ulaşılırken, akşam saatlerinde de 4 ceset daha bulundu.

Cesetlerden biri bölgeye balık avlamaya giden Muammer Cihat ve arkadaşları tarafından fark edildi. 2’si çocuk 3 erkek ile 1 kadına ait olmak üzere 4 kişinin cesedi, sahil güvenlik zodyak botu tarafından bölgeden alındı.

Cesetler, Bodrum Limanı’nda konuşlu TCSG 101 Nolu Bot Komutanlığı önünden karaya çıkarılacak otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Cesetlerden ikisinin, sabah saatlerinde cesedi bulunan kadının kocası ve bir çocuğuna ait olduğu öğrenildi.

5 kişinin sağ olarak kurtarıldığı, 8’i çocuk 7’si yetişkin olmak üzere 15 kişinin arandığı olayda, gün içerisinde toplam 5 ceset bulunması ile kayıp 10 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X