4 haftada 21 forma

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bundan sonra artık ideal 11’ini arayacak.

4 haftada 21 forma

Yeşil beyazlı takımda 4 maçın tamamında oynayan sadece Serdar Aziz ve Mert Günok var. Kadro yapılanması açısından sıkıntı yaşayan genç teknik adam Harun Tekin, Aydın Karabulut, Bakaye Traore ve Furkan Soyalp’i ise hiç düşünmedi. 

Sezonun ilk puanlarını ve ilk galibiyetini Gençlerbirliği karşısında alan Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bu süreçte en çok sıkıntı yaşayan isim oldu. Sezona başlarken kaybettiği oyuncular nedeniyle zorluk bir süreçten geçen ve yapılan transferlerle kendine gelmeyen çalışan Timsah’ta genç teknik adam 4 haftalık süreçte tam 21 futbolcuya şans verdi. 

AYAK BASMAYANLAR

İdeal 11’ini oluşturma konusunda büyük problem yaşayan Sağlam bundan sonra bu konuda adım atmaya çalışacak. Yeşil beyazlı takımın kadrosundan 4 isim ise şuana kadar şans bulamadı. Kaleci Harun Tekin, Aydın Karabulut, Bakaye Traore ve Furkan Soyalp sahaya ayak basamayan isimler oldu. Ertuğrul Sağlam, genç isimlerden Mert Örnek’i ise ilk haftadaki Trabzonspor maçında sahaya sürmüştü. 

SADECE 2 İSİM

Yeşil beyazlı takımda dikkat çeken önemli bir ayrıntı ise 4 maçında tamamında 90 dakika sahada kalan sadece iki isim bulunuyor. Serdar Aziz ve Mert Günok, 360 dakika forma giyerek bu konuda başı çektiler. Başka hiçbir futbolcu bu rakamın yanına gelemezken, Josue cezası, Tomas Sivok ise sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği maçında forma giymemişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X