4 Haziran’da Zico yetkisi

Bursaspor yönetiminin, Brezilyalı teknik adamla görüşmeleri için menajerler Sezer Bravo ve Hakan Özlü’yü görevlendirdiği ortaya çıktı.

4 Haziran’da Zico yetkisi

Teknik Direktör Şenol Güneş’le yolların ayrılmasının ardından bir liste belirleyen ve hemen harekete geçen Bursaspor yönetimi, kararını yapılacak görüşmelerden sonra verecek. 

Mustafa Denizli ile çarşamba günü İstanbul’da görüşecek olan yeşil beyazlıların, kupa finalinin ertesi günü Brezilyalı teknik adam Arthur Zico’yla temasa geçmesi için menajerler Sezer Bravo ve Hakan Özlü’ye yetki verdiği ortaya çıktı. 

ALMANYA’YA GİDEBİLİR

Şampiyonlar Ligi finali için Almanya’da bulunan 62 yaşındaki tecrübeli teknik adama resmi görüşme talebini ileten yönetim, tecrübeli çalıştırıcıdan, ‘Pazartesi günü görüşelim’ cevabını aldığı öğrenildi.

Zico’nun Bursaspor’un dışında Alman takımlarından da teklif aldığı iddia edildi. Başkan Bölükbaşı’nın, Zico’yla yüzyüze görüşmek için Almanya’ya gideceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X