4 ilde eğitime kar engeli

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 4 ilde eğitime bir gün süreyle ara verildi.

4 ilde eğitime kar engeli

Alınan bilgiye göre, 3 gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerle Beytüşşebap ve Uludere ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verildi.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Giresun

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Çanakçı, Dereli, Espiye ve Tirebolu ilçelerindeki tüm okulların bugün tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, Bulancak ilçesinde ise Yalıköy hariç tüm köy okulları ve taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime ara verildiği kaydedildi. 

Samsun

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışının yaşandığı ilçelerde olumsuzluklara yol açmaması için okullar tatil edildi.

Buna göre, Ayvacık ilçe genelinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bugün eğitim yapılmayacak. 

Canik, Alaçam ve Kavak ilçelerinde de öğrencilerin taşımalı sistemle geldiği okullarda eğitime bugün ara verildi.

Artvin

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle Borçka’daki tüm okullarda eğitim ve öğretime bugün ara verildiği belirtildi. 

Açıklamada, ayrıca ilçedeki kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de bugün izinli sayılacağı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X