4 kadın 1 Merve

Model Merve Büyüksaraç, fotoğraf sanatçısı Merve Hasman’a poz verdi. Tarihteki 4 önemli kadını canlandıran Büyüksaraç, samimi açıklamalarda bulundu.

4 kadın 1 Merve

PERFOMANSIMI HERKES GÖRECEK

Frida Kahlo, Kleopatra, Marilyn Monroe ve Audrey Hepburn olarak objektif karşısına geçen Merve Büyüksaraç, seçtiğim her özel kadını sadece dış görünüşüyle değil, bakışı, gülüşü, tavırlarıyla yansıtmaya çalıştığını söyledi. 

Büyüksaraç, ‘Hedefim farklı kadınları performansımla izleyiciye göstermek’ dedi. Oyunculuk eğitimlerine hız veren model, ‘Kendime güveniyorum, üstesinden gelemeyeceğim rol yok’ diye konuştu.

FRİDA KAHLO BENİ ÇOK ETKİLEDİ

Canlandırdığı 4 kadından en çok 20. yüzyıl popüler kültür ikonu haline gelen Meksikalı ressam Frida Kahlo’dan etkilendiğini belirten güzel model, ‘Frida Kahlo sanatçı ruhu, alışılmışın dışındaki güzellik anlayışı ve hayat tarzıyla tarihte ilgimi çeken en önemli kadın figürlerden birisi olmuştur’ dedi. 

Aynı zamanda 2006 Türkiye Güzeli unvanını da taşıyan Merve Büyüksaraç, çekimlerdeki enerjisiyle de hayran bıraktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X