4 koldan saldırıyorlar

Şenol Güneş’i Beşiktaş, Fernandao’yu Fenerbahçe ve Galatasaray, Ozan Tufan’ı Fenerbahçe ve Trabzonspor’un yanı sıra Atletico Madrid, Şener Özbayraklı’yı da Fenerbahçe transfer etmek için kapıda bekliyor.

4 koldan saldırıyorlar

Teknik Direktör Şenol Güneş’in takımın başına gelmesiyle birlikte bu sezon Spor Toto Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı futbol ve attığı gollerle tüm otoritelerin beğenisini kazanan Bursaspor’a transfer teklifleri yağarken taraftarlarda da endişeli bekleyiş sürüyor. Yeşil beyazlı taraftarlar sözleşmeleri sona erecek olan Şenol Güneş ve takımın yıldızları Jose Fernandao, Filipe Josue ve Fernando Belluschi’nin kalmasını istiyor.

BAŞKAN ÇALIŞIYOR

Maddi anlamda yaşanan sıkıntıları gidermek için kaynak arayış içerisinde olan Başkan Recep Bölükbaşı ise bu konuda yoğun mesai harcıyor. Bölükbaşı, kupada finale kalan takımın dağılmaması için Akhisar Belediyespor maçından sonra sözleşmesi sona erecek oyuncularla masaya oturmayı planlıyor. 

Slavan Biliç ile sezon sonu yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş’ın Şenol Güneş’e takımı teslim etmek için gizliden gizliye planlar kurduğu gün yüzüne çıkmaya başladı. Beşiktaş yönetiminin resmi teklif yapmak için Şenol Hoca’nın Bursaspor’un Galatasaray ile oynayacağı kupa finalini bekliyor.

OPSİYONLAR BİZDE

Fenerbahçe ve Galatasaray, gözünü bu sezon lig ve kupada 40 maçta attığı toplam 24 golle krallıkta tek başına zirvede bulunan Jose Fernanadao’ya dikmiş durumda. Her iki kulüp harekete geçmek için Bursaspor’un 31 Mayıs’a kadar opsiyon hakkını kullanmamasını bekliyor. 

Takımın orta sahadaki yıldızı Ozan Tufan için ise Fenerbahçe ve Trabzonspor’un yanı sıra Atletico Madrid nabız yokluyor. Sağ bekte iyi bir sezon geçiren ve sözleşmesinde 5 milyon TL’ye serbest kalır maddesi bulunan Şener Özbayraklı’yı ise Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için haziran ayını beklediği iddia edildi. Bu arada, yeşil beyazlı yönetim sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayan Belluschi ile de önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X