4 maçta 1 galibiyet

Yeşil beyazlıların başında 4. kez teknik direktör olarak görev yapan Ersel Uzgur, 1 galibiyet 1 mağlubiyet 2’de beraberlik aldı.

4 maçta 1 galibiyet

Sezona Ertuğrul Sağlam ile Avrupa Kupaları hedefiyle başlayan Bursaspor’da dikiş bir türlü tutmuyor. Tepkilerin çığ gibi arttığı dönemde yeşil beyazlılarda, ligin 13. haftasında Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılırken görev yardımcısı Ersel Uzgur’a verildi. Bursaspor’un başında 4. kez teknik direktör olarak görev yapan Uzgur, bunlardan sadece Bölgesel Amatör Lig Takımı Utaş Uşakspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçını 3-0 kazandı. 

1461 Trabzon’u geçemedi

Ersel hoca, Galatasaray ile deplasmanda oynanan önceki günkü maçında 3-0 kaybetti. Daha önce de 2012-2013 sezonunun 19. haftasında Başakşehir maçından sonra istifa eden Ertuğrul Sağlam’ın takımdan ayrılmasından sonra yine bir Galatasaray maçında sahaya teknik adam olarak çıkan Uzgur, o karşılaşmadan da 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Ziraat Türkiye kupası grup maçlarında da 1461 Trabzon ile oynanan mücadele de 0-0 golsüz tamamlanmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X