4 oyuncu takımda kaldı!

Faty, Gençlerbirliği ile masaya oturdu ancak el sıkışamadı. Jorquera, Sivas’ın teklifini kabul etmezken, Furkan Özçal ve Sercan da takımda kaldı.

4 oyuncu takımda kaldı!

Transfer dönemi dün sona erdi. Bursaspor camiası uzun süredir takımdan ayrılacak isimlerin durumlarını merak ediliyordu. Teknik Direktör Paul Le Guen’in kadroda istemediği futbolcuların başında gelen Ricardo Faty, Gençlerbirliği’yle anlaşamadı ve takımda kaldı. 

Başkent ekibiyle birkaç gündür görüşme halinde olan tecrübeli orta saha oyuncusunun rakamda anlaşamadığı belirtildi. Bursaspor’dan yıllık 650 bin Euro kazanan Faty’e kırmızı siyahlılar 400 bin Euro teklif etmişti. 

850 BİN EURO ALIYOR

Samat Aybaba yönetimindeki Sivasspor ise Cristobal Jorquera’ya talip olmuştu. Teknik Direktör Paul Le Guen’in ‘yedek olarak bana Furkan Soyalp ve Bilal Kısa yeter’ diyerek transferine onay verdiği Şilili futbolcu, kırmızı beyazlı ekibin teklifini kabul etmedi. 

Bursaspor’dan bu sezon 850 bin Euro alacak olan tecrübeli orta saha oyuncusuna Sivasspor’un daha az bir rakam önerdiği belirtildi. Yine kadroda düşünülmeyen isimlerden Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım’da takımda kalan diğer isimler oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X