4 saatte zafere: 69-65

İzmir’de Bostanlıspor taraftarının 3. periyotta çıkardığı olaylar nedeniyle uzun süre duran ve yaklaşık 4 saatte tamamlanan maçta Bursaspor, rakibini 69-65 mağlup etti.

4 saatte zafere: 69-65

Türkiye Basketbol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Bursaspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Karşıyaka’nın pilot takımı olan İzmir Bostanlıspor’u 69-65 mağlup etti. İzmir Cumhuriyet Spor Salonu’nda oynanan ve 3. periyodunda taraftar olayları nedeniyle ara verilen maçta rakibine üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar, ikinci yarıya galibiyetle başladı. 

BİBER GAZLI MÜDAHALE

Yeşil beyazlılar, üçüncü periyotta da üstün oyarken, çeyreğin bitimine kısa bir süre kala İzmirli taraftarlar sahaya yabancı madde atmaya başladılar. Yaşanan olaylar üzerine güvenlik güçleri olaylara müdahale ederken, taraftarları biber gazı kullanarak salon dışına çıkardılar. 

Salonun boşaltılması ve salondaki gazın etkisinin kaybetmesinin beklenmesi nedeniyle uzun süre duran müsabaka tekrar başlarken, Bursaspor, son çeyreğe 55-45 üstün girdi. Karşılaşmadan da 69-65 üstün ayrılan yeşil beyazlılar, ikinci yarıya galibiyetle başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X