4 sezonda 31 maç kaçırdı

Antalyaspor maçında da forma giymeyecek olan Serdar Aziz’deki tablo iç karartıyor…Timsah’ın elindeki en büyük değerlerden biri olan kaptan, yaşadığı sakatlıklar ve gördüğü kartlar nedeniyle zor günler geçiriyor. Tecrübeli stoperin görev almadığı lig maç

4 sezonda 31 maç kaçırdı

Bursaspor’da pazartesi günü oynanacak kritik Antalyaspor maçı öncesi bir kez daha Serdar Aziz şoku yaşanıyor. Ç.Rizespor sınavında sol kasığında ödem oluşan kaptanın Antalyaspor karşılaşmasında da takımını yalnız bırakacağı öğrenildi. 

Bursaspor’un elindeki en önemli değerlerden biri olan Serdar, son 4 sezonda yaşadığı sakatlıklar ve aldığı cezalar nedeniyle tam 31 maç kaçırdı. 2012-2013 sezonunda sakatlığı nedeniyle 8, kart cezası nedeniyle ise 1 maç kaçıran tecrübeli futbolcu için 2013-2014’de de tablo değişmemiş ve 10 maçta bu iki nedenden dolayı forma giymemişti.

FİNALİ KAÇIRMIŞTI

2014-2015 sezonuda diğerlerine benzer özellikteydi. 13.haftadaki K.Karabük sınavında sarı kart cezalısı olduğu için forma giymeyen deneyimli stoper o maçın ardından oynanan Trabzonspor, Gaziantepspor ve Akhisar Belediye karşılaşmalarında ise sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakmıştı. 

22.haftadaki Mersin mücadelesinde bu kez kırmızı kart cezalısı olduğu için görev alamayan kaptan, 29.haftadaki Kasımpaşaspor sınavında grip, 32.haftadaki Gaziantep mücadelesinde ise sarı kart cezalısı olduğu için takımını yalnız bırakmıştı.

KUPALAR BAŞKA

Serdar, belki de futbol hayatındaki en büyük tepkiyi ise 34.haftadaki T.Konyaspor lig maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle almıştı. O maçta oyundan atılan ve Galatasaray’la Atatürk Stadı’nda oynanan Türkiye Kupası finalinde sahaya çıkamayan Serdar, eleştirilerin odağına oturmuştu. 

Şanssızlıklar bu sezon da deneyimli stoperin peşini bırakmıyor. Serdar şuana kadar sakatlığı nedeniyle 4, kart cezasından dolayı da 1 maç kaçırdı. Bilindiği gibi, tecrübeli futbolcu Amed Sportif’le oynanan kupa randevusunda ise başının döndüğünü belirterek görev almamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X