4 sporcu yetmez

2015 yılının başarılı sporcularını ödüllendiren Vali Münir Karaloğlu, Bursa’dan olimpiyatlara katılacak sporcu sayısının artmasını istedi.

4 sporcu yetmez

TOLGA ÖZTAŞ

2015 yılında ulusal ve uluslararası organizasyonlara damgasını vuran Bursalı sporcular için Bursagaz’ın sponsorluğunda ödül verildi. Vali Münir Karaloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu ve Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden’in katıldığı organizasyonda 68 sporcu ve 36 antrenör olmak üzere toplamda 104 kişiye 142 adet küçük altın verildi. 

YÜZ YÜZE KUTLAMAK İSTEDİK

Ödül alan isimleri kutlayan Vali Münir Karaloğlu, ‘Kendilerini unutmadığımı bu organizasyonla göstermiş olduk. Bizim asıl amacımız şampiyonlarımız ile buluşmak, onları başarılarından dolayı yüz yüze kutlamaktı. Tabii ki de onları ödüllendirmeden de olmazdı. Göreve geldiğimizden günden beri sporun ve sporcuların yanında olmaya çalışıyoruz. Ancak, Bursa’dan şu anda sadece 4 sporcu olimpiyat barajını aştı. Bu bizim için çok az. Bu sayıyı önemli derecede yukarı çekmemiz gerekiyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X