4 yaşındaki çocuk havuzda boğuldu

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Doludere köyünde evlerinin yakınındaki sulama havuzuna düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

4 yaşındaki çocuk havuzda boğuldu

Alınan bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Servi bölgesi Doludere köyünde meydana geldi. Doludere köyünde Halit ve Mine Aldal çifti, evlerinin bahçesinde çalışırken, 4 yaşındaki çocukları Hamza Aldal da yanlarında oyun oynamaya başladı. Bu sırada anne ve babasının yanından ayrılarak oynamaya başlayan minik Hamza’nın ortalıkta görünmediği fark edildi. Telaş içinde çocuklarını arayan Aldal çifti, son olarak evlerinin yaklaşık 300 metre ilerisinde bulunan sulama havuzuna baktıklarında minik Hamza’nın suda cansız yattığını gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 acil servis ekiplerinin yaptıkları incelemede, minik Hamza’nın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Genç Devlet Hastanesi morguna getirilen minik Hamza’nın cenazesi, savcılık tarafından yapılacak incelemenin ardından aileye teslim edileceği belirtildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X