‘4 yılda Türkiye’yi uçuracağım’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Öyle 13 yılda değil, ben sadece ve sadece 4 yıl için yetki istiyorum. 4 yılda Türkiye’yi uçuracağım” dedi.

‘4 yılda Türkiye’yi uçuracağım’

CHP’nin yaşanabilecek bir Türkiye sözü verdiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Öyle 13 yılda değil, ben sadece ve sadece 4 yıl için yetki istiyorum. 4 yılda Türkiye’yi uçuracağım. 4 yılda işsizliği yeneceğiz, 4 yılda bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. 4 yılda Türkiye’yi cennete çevireceğiz. 4 yılda işçi, çiftçi, emekli memnun olacak ve herkes hakkını alacak. Herkes kazanacak sadece hortumcular kaybedecek. Ben de size söz veriyorum, gün 12 saatse 12 saat, 24 saatse 24 saat, 36 saatse 36 saat, sizin için çocuklarımız, torunlarımız ve bayrağımız için çalışacağım. Alın teri dökeceğim” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, partisinin İzmit ilçesindeki Perşembe Pazarı Alanı’nda düzenlenen mitinginde, 7 Haziran seçimleriyle yeni başlangıç yapacaklarını, bunun vatandaşları sandığa oy kullanmaları için götürmekle mümkün olacağını söyledi.

“Benim için siyaset halka adanmışlıktır”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi 21. yüzyılın yıldızı haline getireceklerini belirterek, “İşsizlik sorununu çözeceğiz, yoksulluk sorununu çözeceğiz, emeklinin sorununu çözeceğiz, çiftçinin sorununu çözeceğiz. Ne yapacağız? Refahı tabana yayacağız” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, emekliler için açıkladığı vaatlere değinerek, emeklinin yaşadığı maddi sıkıntıları ortadan kaldıracağını bildirdi.

“Çözüm adresi CHP”

İşçilerin kıdem tazminatlarına da göz dikildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, sendikaların kabul etmediği kıdem tazminatı düzenlemesinin asla parlamentodan geçmeyeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, örgütlenmenin önündeki engeli ve taşeron işçiliği kaldıracaklarını kaydetti.

Türkiye’deki sorunların çözümünün CHP’den geçtiğini belirten Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu ülkede yoksulluğu bitirmek istiyorsak çözüm adresi CHP’dir. Bu ülkede işsizliği bitirmek istiyorsak çözüm adresi CHP’dir. Bu ülkede yoksullukla mücadele etmek istiyorsa bir vatandaş, çözüm adresi CHP’dir. Bu ülkede etnik kimlik, inanç, yaşam tarzı üzerinden siyaset yapmayacağız ve yaptırmayacağız. Bunun adresi de yine CHP’dir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X