40 dakikalık idman

Boleslav maçı sonrası yeşil beyazlı futbolcular biraz nefes aldı.

40 dakikalık idman

İlk hazırlık maçında Çek Ligi takımlarından Boleslav’la karşılaşan ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Bursaspor dünü çift çalışmayla geçirdi. 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yer almadığı sabah çalışması yaklaşık 40 dakika sürdü. Kampın ilk gününden itibaren yorucu idman temposundan dolayı oldukça yorgun düşen yeşil beyazlılar, kısa idmanla birlikte adeta nefes aldı. Hafif bir kondisyon çalışmasını gerçekleştiren yeşil beyazlıların basına kapalı gerçekleştirilen akşam idmanında ise taktik üzerinde durdukları öğrenildi.  

Ne oldu sana Merter?

Tecrübeli orta saha oyuncusu takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Bursaspor’un yeni transferlerinden Merter Yüce, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Boleslav’la yapılan maçta forma giymeyen tecrübeli futbolcu dünkü sabah antrenmanında ise sadece yürüyüş yaptı. 

Hazırlıklarının Özlüce etabında sakatlanan ve Avusturya’da takıma katılamayan  Merter Yüce’nin normal idmanlara ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bu arada yine sakatlığı bulunan Emre Taşdemir ve ameliyatının ardından takıma katılan Şamil Çinaz’da takımdan ayrı olarak çalışıyor. 

Deniz Yılmaz kampa katıldı

Eşinin doğumu nedeniyle izinli olan Deniz Yılmaz, dün Avusturya kampına katıldı. Akşam çalışmasına çıkan tecrübeli futbolcuyu gerek teknik heyet gerekse takım arkadaşları kutladı. Bu arada Euro 2016’da forma giydikleri için izinli olan Tomas Necid ve Tomas Sivok’un pazartesi günü takıma katılması bekleniyor. 

Ramazan Usta imdada yetişti

Bursaspor’un Avusturya kampındaki en büyük sıkıntısı yemek oldu. Kamp yapılan ortamla alakalı fazla problemi bulunmayan yeşil beyazlılarda kampa getirilen aşçı Ramazan Usta’nın şu ana kadar istediği ortamı bulamamasından dolayı sıkıntı yaşandı. Ancak Ramazan Usta’nın otel aşçılarıyla görüştükten sonra çözüm yolları bulması, yeşil beyazlı futbolculara rahat bir nefes aldırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X