40 yaşında star olmaz!

Model Of Celebrity yarışmasıyla dün Bursa’ya gelen Armağan Çağlayan, Uğurkan Erez ve Banu Noyan, Edülüs Park AVM’deki etkinlik öncesi Olay TV’de konuk oldukları ‘Renkli Hayatlar’ programına çarpıcı açıklamlarda bulundular.

40 yaşında star olmaz!

GENÇ YILDIZLARA İHTİYACIMIZ VAR

Endülüs Park AVM’de düzenlenen Model Of Celebrity yarışmasının jüri üyeleri Armağan Çağlayan, Uğurkan Erez ve Banu Noyan, yeni yıldız adayı aradıkları yarışma öncesi ‘Renkli Hayatlar’ programı için kamera karşısındaydı. Türkiye’nin yeni star adaylarına ihtiyacı olduğunu söyleyen ekip arkadaşlarını destekleyen Armağan Çağlayan, ‘Bizdeki yıldızlara bir bakın. En genci Murat Boz; o da 35 yaşında. Tarkan ve diğerleri 40’ın üstünde. Ajda Pekkan’ı hiç söylemiyorum bile’ dedi. 

KARİYERLERİNİ İYİ YÖNETEMİYORLAR

Aynı zamanda ‘İşte Benim Stilim’ programında da jüri üyesi olan Uğurkan Erez, yarışmacı kızların zaman zaman hatammül sınırlarını zorladığını itiraf etti. Öte yandan uzun yıllar Popstar yarışmalarında jürilik yapan Armağan Çağlayan ise bu tür programlardan pek fazla star çıkmamasını; ‘Bu benim kabahatim değil. Yarışmaya gelen kişiyi nüfusuma alacak halim yok. Biz ekran önüne çıkartır başarısını gösteririz. Gerisi kendilerine kalmış. Ama zaten asıl sıkıntı kariyerlerini doğru yönetemiyor olmaları’ dedi.

Armağan Çağlayan, Uğurkan Erez ve Banu Noyan, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

Survivor yarışmasıyla ünlenen Semih Öztürk te Model Of Celebrity yarışmasının konuk jürisi oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X