40 yıl size yeter

Sanat hayatındaki 40. yılını muhteşem bir konser serisiyle süsleyen Sezen Aksu, artık sahneye çıkmayacağını söyleyerek hayranlarını üzdü.

40 yıl size yeter

DÖNE DÖNE DİNLEYİN

Sahnelere veda edeceğini ilk kez geçtiğimiz yıllarda Bursa’da verdiği konserde dile getiren Sezen Aksu, kararını yineledi. Önceki akşam İstanbul’daki ‘Sezenli Yıllar’ konserinde konuşan Aksu, ‘Artık yeter. Daha önceden Belçika ve Hollanda’da konser sözümüz vardı. Onlara da çıktıktan sonra, bir daha sahneye çıkmayacağım. 40 yıl size yeter. Döne döne dinleyin’ dedi ve sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı.

BENİ ŞEYTAN ZORLUYOR

Sahnede kendi özeleştirisini yapan Sezen Aksu, ‘Birkaç kere krizlere sebep oldum. Yönetmenim bile ‘fazla konuşma’ diyor.  Ama beni şeytan zorluyor’ dedi. Sahneye, ‘O Ses Türkiye Yarışması’nda hiç bir jüri üyesinin dönmediği Rümeysa Tekkellioğlu’nu çıkaran Aksu, ‘Yarışmada Rümeysa’ya kimse dönmeyince Hülya Avşar’ı arayıp, ‘Kızım siz gerizekalı mısınız? diye kızdım. Rümeysa beş yıldır bekliyordu. Artık albümünü çıkartıyoruz’ dedi.

Konseri ‘Hayat Şarkısı’ dizisi oyuncuları Birkan Sokullu, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın ve Aydan Taş da izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X