400 bin Euro’nun üstünü istedi

Deniz Yılmaz, Bursaspor’dan aldığı rakamdan aşağıya bir teklif yapan Akhisar Belediyespor’a bir şartla gidebileceğini iletti yönetim kabul etmedi.

400 bin Euro’nun üstünü istedi

Bursaspor yönetimin Teknik Direktör Paul le Guen’in ısrarı üzerine affedip kampa gönderdiği Deniz Yılmaz’la ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Akhisar Belediyespor’un tecrübeli oyuncuya talip olduğu ve yıllık 400 bin Euro verdiği ancak Deniz’in Bursaspor’dan “Eğer gidersem sizden 100 bin Euro artı bonuslarımı da alırım” diyerek talepte bulunduğu öğrenildi. 

HATALAR OLDU

Deniz’in, yeşil beyazlı kulüpten ekstra 200 bin Euro daha istediği, yönetimin bunu kabul etmediği belirtildi. Öte yandan dün sabah basın toplantısı düzenleyen Deniz Yılmaz, şunları söyledi: “Benim de hatalarım oldu, bana karşı da hatalar yapıldı. Artık bunlar geride kaldı. Hocamıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra neler yapabileceğimi herkese sahada göstereceğim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X