400 bin genç ve aile kurtuldu

İstanbul Fatih`te bir eve düzenlenen baskında, sentetik uyuşturucu hammaddesi olan 4 kilogram `abfubinica` ele geçti.

400 bin genç ve aile kurtuldu
ZEHİR BASKINI
 
Yetkililer, 1 kilo ‘abfubinica’dan 100 kilogram sentetik uyuşturucu elde edildiğini belirterek, 400 kilogram sentetik uyuşturucunun piyasaya sürülmesinin önüne geçildiğini bildirdi. Bu da 400 bin kişinin zehirlenmekten kurtulduğu anlamına geliyor.
Polis ekipleri, ihbar üzerine dün sabah saatlerinde Fatih’te bir eve baskın düzenledi. Yapılan aramada 4 kilogram abfubinica ele geçti. Evde, hassas terazi, bir miktar esrar ve ekstazy hap da bulundu. 2 kişi gözaltına alındı.
 
ÇİN’DEN GETİRMİŞLER
 
Emniyet yetkilileri, 1 kilogram abfubinicadan 100 kilogram sentetik uyuşturucu yapıldığını belirterek, hammaddenin Çin’den getirildiğini tespit etti. Böylece gram halinde satılan ve kullanılan sentetik uyuşturucunun piyasaya sürülerek 400 bin gencin ve ailenin hayatını karartmasına engel olundu.
 
TIR’A BASKIN
 
Narkotik ekipleri, Mardin Kızıltepe’den saman yüklü bir TIR’da yüklü miktarda esrar getirileceği ihbarını aldı. TIR, Esenyurt’ta durduruldu. TIR’da narkotik dedektör köpeklerinin de katıldığı aramada 64 paket halinde 380 kilo 880 gram esrar ele geçti. TIR şoförü A.Z gözaltına alındı. A.Z tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X