47 sağlıkçı kadroya alındı

İnegöl Devlet Hastanesi’nde çalışan aday memurlar yemin ederek kadroya alındı. 4 doktor, 36 hemşire ve eczacıdan oluşan 47 aday memur, dün düzenlenen yemin töreni ile resmi görevlerine atandılar.

47 sağlıkçı kadroya alındı

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl Devlet Hastanesi’nde atamayla birlikte kadrolu sağlıkçı sayısı 564, taşeron memur sayısı 333 olmak üzere toplam 897’ye çıkarken, hastane yönetimi personel artışıyla birlikte hizmet kalitesini bir kat daha artırmayı planlıyor.

İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Dr. Hayrettin Göçmen, “Memuriyete başlayan arkadaşlar çok şanslı. Çünkü sağlık sektörü gibi çok elit bir sektörde hizmet verecekler. Diğer şansları ise, İnegöl Devlet Hastanesi gibi çok elit bir hastanede çalışmalarını yapacaklar. Biz de çok şanslıyız ki, böylesine genç, dinamik, özverili, gözlerinden pırıltılar saçan personelle beraber çalışacağız” dedi.

Daha sonra 47 sağlık çalışanı İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erkal Altay nezaretinde yemin ederek görevlerine başladılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X