47 yaşındaki eski sevgilisini, 15 yaşındaki erkek arkadaşıyla basan adam dehşet saçtı

İngiltere’de 50 yaşındaki kafes dövüşçüsü Paul Robson, ayrıldığı eski sevgilisi 47 yaşındaki öğretmen Caroline Kayll’i ve kadının 15 yaşındaki erkek arkadaşını boğazından kesti.

47 yaşındaki eski sevgilisini, 15 yaşındaki erkek arkadaşıyla basan adam dehşet saçtı

İngiltere’de 50 yaşındaki kafes dövüşçüsü Paul Robson, ayrıldığı eski sevgilisi 47 yaşındaki öğretmen Caroline Kayll’nin 15 yaşındaki bir erkek çocukla ilişkisi olduğunu öğrenince, Caroline’ya 35,000 sterlin vermediği takdirde ilişkiyi herkese anlatacağını söyleyerek şantaj yaptı.

Caroline, biriktirmiş olduğunu paranın tamamını Paul’a verdi. Paul’in istediği rakamı karşılamayan kadın bankadan kredi çekti.

Fakat Paul, Caroline’yi rahatsız etmeye ve kadından intikam almaya devam etti.

Paul bir gün Caroline’nin evine gitti. O sırada Caroline ve 15 yaşındaki erkek arkadaşı evdeydi. Paul, her ikisine saldırdıktan sonra boğazlarını bıçakla kesti.

Yardım istememeleri için her ikisinin de telefonunu alıp evden kaçtı.
50 yaşındaki adam, Caroline’nin Facebook hesabına girip, kadının ağzından 15 yaşındaki bir çocukla ilişkisi olduğunu yazdı.
Paul, hakkında suçlamaları kabul etmedi. Dava devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X