5 aday sevindirdi!

Yeşil beyazlı taraftarlar, 7-16 Mayıs’ta yapılacak olağan kongrede aday bolluğunun kulübe fayda getireceği görüşünde.

5 aday sevindirdi!

7-16 Mayıs tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurul için 5 adayın çıkması Bursaspor camiasını hem sevindirdi hem de kafa karışıklığa neden oldu. 

Kongre üyeleri dün adayları tanımaya çalışırken ‘Kim kazanacak?’ sorusu da gündfemin ilk maddesiydi. Herhangi bir çekilme olmazsa yarış, Recep Bölükbaşı, Timur Noyan, Mesut Mestan, Cüneyt Özkan ve Murat Yanıklar arasında gerçekleşecek. İlk oturumu 7 Mayıs’ta, çoğunluk sağlanamazsa 16 Mayıs’ta Nilüfer Spor Salonu’nda yapılacak olan kongreye üyelerin de ilgi göstermesi bekleniyor. 

Çok çalışmalılar

Yeşil beyazlı taraftarlar, bol adaylı kongrenin Bursaspor’a fayda sağlayacağına inanırken, ‘5 aday çıkıyorsa demek ki kulüp iyi yolda. Çok adayın olması her zaman iyidir. Şimdi adayların kongreyi kazanmak için daha çok çalışması, üretmesi lazım. Bursaspor’a fayda sağlayacak projeleri masaya yatırmalılar. Tek aday olsa kongreye gelen olmazdı. Ama şu anda 3 bin kişi kongreye katılabilir. 5 adaylı bir kongrede Bursaspor kazanacaktır’ ifadelerini kullandılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X