5 dakikada boşandılar

Uzun süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan futbolcu Caner Erkin ve Asena Erkin, dün 5 dakika süren duruşmanın ardından boşandı.

5 dakikada boşandılar

KAHVALTIYA GELECEK MİSİNİZ?

Milli futbolcu Caner Erkin’le eşi Asena Erkin, İstanbul 2. Aile Mahkemesi’nde boşandı. Adliyeye beraber gelen çiftin boşanma davası beş dakika sürdü. Daha sonra birlikte ayrılan ikili, basın mensuplarının sorusu üzerine, ‘Kahvaltıya gidiyoruz, gelecek misiniz?’ diye sordu. Bu sırada Asena Erkin, gazetecilere ilginç mimikler yaptı.

10 BİN TL YOKSULLUK NAFAKASI

Hakim, tarafların çocuğu 5 yaşındaki Çınar Erkin’in velayetinin anneye verilmesine karar verdi. Mahkeme ayrıca,  Asena Erkin için aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödenmesini karara bağladı. Bu arada Caner Erkin Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Asena Erkin’le dostluğunun ömür boyu devam edeceğini bu nedenle konuya hassasiyet gösterilmesini istedi.

Caner Erkin’in Asena Erkin’e boşanma hediyesi olarak 2 milyon 700 bin liraya cip hediye ettiği konuşulmuştu.

HAKİMLE MAÇ SOHBETİ

Boşanmadan önce mahkeme hakimiyle maç sohbeti yapan Caner Erkin, hakimin, ‘Sizin durumunuz iyi’ sözlerine, ‘Evet iyi. Böyle söylediğinize göre siz Galatasaraylısınız galiba’ diye cevap verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X