‘5. Gazeteci Gözüyle Fotoğraf’ Yarışması Başvuruları Başladı

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan ‘Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. 655….

‘5. Gazeteci Gözüyle Fotoğraf’ Yarışması Başvuruları Başladı

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan ‘Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. 655. Kırkpınar Yağlı Güreş Festivali kapsamında düzenlenecek olan ‘5. Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Kırkpınar’ı birebir soluyan, her anını yaşayan ve tanık olan Edirne’de görev yapan gazetecilerin objektifinden Kırkpınar’ın gazeteci refleks ve perspektifiyle vurgulanması, fotoğraf kareleri aracılığıyla paylaşılmasının amaçlandığı, yarışmaya Edirne’de görev yapan tüm basın mensupları katılabilecek. Yarışma fotoğraf dalında olup, yarışmaya yalnızca Edirne’de görev yapan ulusal ve yerel gazete/ajans muhabirleri katılabilecek. Katılımcıların hangi ulusal ve yerel gazete/ajansta görev yaptığına dair, görev yaptığı kurumdan resmi yazı getirmelerinin zorunlu olduğu yarışmanın başvuruları başlamış olup, Edirne’de herhangi bir basın kurumunda görev yaptığını kanıtlayan basın mensuplarının Kırkpınar Yağlı Güreş Festivali kapsamında çektikleri fotoğrafları 24 Haziran 2016 tarihine kadar Edirne Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye www.edirne.bel.tr adresi üzerinden ulaşılabilirken, yarışmada birinci, ikinci ve üçüncülerin yanı sıra, Belediye Özel Ödülü ve Kel Aliço Ödülleri verilecek. Seçici Kurul’unu Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlı, Edirne Basın Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Keskin ve Mehmet Özçuhacı’nın oluşturduğu yarışmada, birinciye 2 bin 250 TL, ikinciye bin 750 TL, üçüncüye bin 250 TL, Belediye Özel Ödülünü kazanan gazeteciye bin TL, Kel Aliço Pehlivan Ödülünü kazanana 600 TL, mansiyon ödülünü kazanan 10 kişiye ise 300 TL para ödülü verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X