5 Haziran’da bitirelim!

Divan Başkanı Kadir Şankaya ile Başkan adayları Burhan Vatan ve İdris Sevinç, divan üyelerini kongreye beklediklerini söyledi.

5 Haziran’da bitirelim!

5 Haziran’da yapılacak Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Seçimi öncesi Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, başkan adayları Burhan Vatan ve İdris Sevinç OLAY Spor aracılığıyla son mesajlarını verdi. 

Yapılacak genel kurul ile birlikte Divan Başkanlık görevine nokta koyacak olan Kadir Şankaya yeşil beyazlı camiaya birlik beraberlik mesajı verdi. Görev süresi boyunca Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Şankaya, şunları söyledi:

Son gün bugün

‘5 Haziran’da seçimimiz var. Tüm Divan Üyelerimizi bekliyorum. Başkan adaylarımız için bugün son gün. En büyük isteğim 3 Haziran’da yapılacak final maçında kupayı almamız ve bu kupa ile birlikte Genel Kurulu yapmamız. Ben daha önce rengimi belli etmiştim. Yaklaşık 10 yıldır birlikte görev yaptığımız arkadaşımı destekleyeceğimi söyledim. Sonuçta demokratik bir seçim olacak. Bursaspor için tekrar hayırlı olmasını diliyorum.’

Adaylardan çağrı

Başkan adaylarından Burhan Vatan, Bursaspor’a vizyon kazandıracaklarını belirterek, ‘Seçilirsek iddia ediyorum Bursaspor Divan Kurulu ses getirecek. Herkesi ilk kongreye bekliyoruz. İnşallah kupayı da kazanıp seçimimizi daha coşkulu bir ortama taşırız’ derken diğer başkan Başkan adayı İdris Sevinç ise şöyle konuştu: 

‘Ben divan üyelerinin ilk oturuma gelmesini bekliyorum. Herkes gelsin ki kongreyi ilk oturumda yapalım. Divan’ı, Bursaspor kulübüne faydalı olan ve sürekli bilgi akışının sağlandığı bir kurum haline gelmek istiyoruz. Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’na yakışır bir seçim olmasını temenni ediyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X