5 milyon dolara el sıkıştılar!

Ertuğrul Sağlam, dün sabahki idmanda Serdar Aziz’in tüm haklarını almayı teklif etti, tecrübeli oyuncu da “tamam” dedi.

5 milyon dolara el sıkıştılar!

Bursaspor’un dün sabahki yorucu antrenmanı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam idman sonunda yaptığı esprilerle neşeyle tamamlandı. Öğrencilerinin adeta pestilini çıkartan tecrübeli teknik adam, çalışmaya tüm oyuncuların katılması ve sakatlık yaşanması üzerine oldukça keyiflendi.

 

KABUL ETMEDİ

Son bölümde oyuncularının yanına giderek tebrik eden Sağlam, önce Aziz Behich’e “Şu an sizin yerinizde olmak için herşeyimi verirdim. Aziz, gel yer değiştirelim sana 5 milyon dolar vereyim” diyerek takıldı. Aziz bu teklifi “Kabul etmiyorum” diyerek geri çevirdi.

 

EL SIKIŞTILAR

Ertuğrul Hoca ardından Serdar Aziz’in yanına geçerek, “Serdar gel seninle anlaşalım. Tüm haklarını bana ver, sana 5 milyon dolar vereyim” dedi. Serdar Aziz, hocasının bu önerisini kabul etti ancak, “Başkana sormadan olmaz. Onun da fikrini almam lazım” şeklinde cevap verdi. İkili, 5 milyon dolar konusunda el sıkıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X