5 takıma bedeller

Ligde toplam 13 kez fileleri havalandıran Bakambu ve Fernandao, Balıkesirspor, Çaykur Rizespor ve Torku Konyaspor’dan fazla gol attı, Sivasspor ve Gaziantep ile aynı rakama ulaştı.

5 takıma bedeller

Spor Toto Süper Lig’de şuanda 19 puanla zirvenin uzağında kalan Bursaspor, Trabzonspor’la birlikte ligin en çok gol atan takımı konumunda. Rakip fileleri 23 kez sarsan yeşil beyazlılar’da golcüler Jose Fernandao ve Cedric Bakambu ise birçok takımı geride bırakmış durumda. Fernandao’nun 7, Cedric Bakambu’nun ise ligde 6 golü bulunuyor. Toplamda 13 gole ulaşan ikili Balıkesirspor (10), Çaykur Rizespor (12) ve Torku Konyaspor’dan (12) fazla gol attı.  

SUSKUNLUK SON BULDU

13’ar kez fileleri sarsan Sivasspor ve Gaziantepspor ile de aynı rakama ulaştılar. Bakambu, Kardemir Karabükspor maçında attığı golle 6 haftalık suskunluğuna son verirken, Balıkesirspor maçında 3, Eskişehirspor karşılaşmasında ise 2 kez fileleri havalandırmıştı. Fernandao ise Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Kayseri Erciyesspor, Kasımpaşa ve Karabükspor karşısında gol sevinci yaşadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X