5 yaşında, mahkemede işkenceyi anlatacak

Fatih’te baba İbrahim K. ve kız arkadaşı Hatice T., çocuğun üzerine kaynar su döktükleri, dişlerini kırdıkları ve üzerinde sigara söndürdükleri iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı ve haklarında eziyet ve yaralama suçlarından dava açılmıştı.

5 yaşında, mahkemede işkenceyi anlatacak

S.S.K. ise Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi. İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanıklar Hatice T., baba İbrahim K. ve avukatları katıldı. Sanık İbrahim K. savunmasında eşinin evi terk etmesi üzerine kızı S.S.K.’nın kendisinde kaldığını belirterek, “Bir gün işten eve geldiğimde kızımın yüzünün sağında ve solunda morluklar gördüm. Tuvalette düştüğünü söyledi. Birkaç gün sonra dişlerinin döküldüğünü fark ettim ama yaşı itibariyle dökülebileceğini düşündüm.

Birkaç gün sonra Hatice beni aradı ve kızımın üzerine çay döküldüğünü ve ufak tefek yanıklar olduğunu söyledi. Bunun üzerine kızımı doktora götürmek istedim. Ancak kendisi doktor korkusu olduğu için gitmek istemedi. Ben kızıma kemerle vurmadım. Tokat atmadım. Ben çalıştığım için çocuğumla yeterince ilgilenememiş olabilirim ancak eziyet etmiş değilim. Hatice’nin çocuğuma bunları yapmış olduğunu bilseydim kesinlikle yanımda tutmazdım. Ben çocuğumdan 33 gündür ayrıyım. Onu çok özledim. Bir an önce görmek istiyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X