5 yıl sonra aşkını haykırdı!

Son dönemde hamile olduğu yönündeki iddialarla gündeme gelen şarkıcı Ebru Gündeş, 15’inci albümü ‘Aşık’ ile sevenleriyle buluştu.

5 yıl sonra aşkını haykırdı!

İran asıllı iş insanı Reza Zarrab‘la evli olan ve hamile olduğu iddia edilen Ebru Gündeş 5 yıllık suskunluğunu bozdu, 15’inci albümü “Aşık”ı bugün müzikseverlere sundu.

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı video ile albümünün çıkış tarihinin 31 Ocak olduğunu ilan eden Ebru Gündeş,  “Aşık”ı YouTube resmi kanalından müzikseverlerle buluşturdu. 
 

ALBÜMÜN İLK KLİBİ

 Yıldız Tilbe, Gökhan Tepe, Ayla Çelik gibi birçok ismin destek verdiği albümün ilk klibi, “Aşık”a çekildi. Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen klibi Metin Arolat yönetti.

DEDİKODULARA CEVAP

Sözleri Şebnem Sungur’a müziği ise Gökhan Tepe’ye ait olan “Gidiniz” adlı şarkısı son günlerde hakkında çıkan haberlere yönelik cevap niteliğindeydi. Takipçileri Ebru Gündeş için “Kadın artık en sonunda dedikoduculara kibarca defolun artık demiş hayatımdan” gibi yorumlarda bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X