5 yıldızlı otelde kahreden ölüm

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde ailesiyle birlikte tatil yapan 6 yaşındaki Yiğit Atakan Arı, beş yıldızlı otelin havuzunda boğularak öldü. Minik çocuğun ailesi otel yönetimini, otel yönetimi de aileyi suçladı.

5 yıldızlı otelde kahreden ölüm

Eskişehir’de oturan Hatice ve Ersin Arı çifti çocukları Yiğit Atakan ve 3 yaşındaki Beyza Emine ile 3 gün önce bayram tatili için Manavgat’ın Kızılağaç Mevkii’nde bulunan 5 yıldızlı otele gitti. Tatillerini otelde geçiren çift, su kaydıraklarının bulunduğu yerde havuza girip eğlenmeye başladı. Hatice Arı şezlongda küçük kızıyla ilgilenirken, baba Ersin Arı da oğlu Atakan Yiğit ile su kaydıraklarından kaydı. Oğluyla 2 kez kaydıraklardan kayan baba iddiaya göre Yiğit Atakan’ı derinliği 139 santimetre olan havuzda tek başına bırakıp kaydırak merdivenlerinin oraya bıraktığı terliğini almaya gitti. Kolluğu olmayan Yiğit Atakan, bir süre sonra havuzda çırpınmaya başladı. Küçük çocuğun boğulduğunu gören otelin cankurtaranı Özgür Kaplan, havuza atlayarak Yiğit Atakan’ı çıkardı.

MÜDAHALEYE RAĞMEN…

Minik Yiğit Atakan’a ilk müdahaleyi otel çalışanları yaptı. Suni teneffüs yapılan Yiğit Atakan Arı, haber verilmesi üzerine gelen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Yiğit Atakan Arı, doktorların tüm çabasına rağmen yaklaşık bir saat sonra yaşamını yitirdi. Yiğit Atakan Arı’nın kesin ölüm nedeninin saptanması için cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Otel ve havuz başında incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, otel görevlilerinin ve olaya tanık olan tatilcilerinin ifadesine başvurdu. Hatice ve Ersin Arı çifti, çocuklarının ölümüne otel yönetiminin ihmalinin neden olduğunu ileri sürdü. Otel Genel Müdürü Ömer Özkul ise ailenin ihmali olduğunu iddia etti.

 

Babanın feryatları yürekleri dağladı

 

5 yıldızlı bir otelin havuzunda boğulan 6 yaşındaki Yiğit Atakan Arı’nın cenazesi, dün babası tarafından alındı. Baba, yaşına göre boyu uzun olduğu için yetişkin tabutuna konulan minik Atakan’ın bedeni zarar görmesin diye yastık ve minder getirdi. Acılı babanın oğlunun cenazesini alırken feryatları ise yürekleri dağladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X