50 bin polis her yeri didik didik arıyor!

Türkiye genelinde başlatılan “Türkiye Güven-Huzur uygulaması” kapsamında polisler her yeri didik didik aramaya başladı. Karadan yapılan operasyona denizden ve havadan da destek veriliyor.

50 bin polis her yeri didik didik arıyor!

Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ve terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen uygulama kapsamında trafik kontrolleri de yapılırken polis helikopteri de havadan çalışmalara destek veriyor.

Uygulamaya Türkiye genelinde 50 bin polisin katıldığı ve çalışmanın 19.00’a kadar süreceği öğrenildi.

50 BİN POLİS KATILDI

Türkiye genelinde 50 bin emniyet personelinin katıldığı uygulamada olası terör eylemlerinin önlenerek kamu düzeninin sağlanması amaçlandı.İstanbul genelinde oluşturulan uygulama noktalarından biri de TaksimMeydan oldu.

GBT SORGULAMALARI YAPILIYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, araç ve yayalar üzerinde çalışma yaptı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri araçları ve sürücüleri incelerken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de genel asayiş açısından vatandaşların GBT sorgulamalarını yaptı.

KARADAKİ DENETİMLERE DENİZDEN VE HAVADAN DESTEK

Karada gerçekleştirilen denetimlere denizden ve havadan da destek verildi. Polis helikopteri havada gerekli kontrolleri sağlarken, Deniz Liman Şube Müdürlüğü’ne bağlı botlar da denizde denetimlerini sürdürdü. İstanbul’daki uygulamanın akşam saat 19.00’a kadar süreceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X