50 metrelik uçurumdan kendini denize bıraktı

Mudanya’da 50 metre uçurumdan kendisini denize bırakan genç kız, ekiplerin hummalı çalışması sonrası kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

50 metrelik uçurumdan kendini denize bıraktı

Olay, Mudanya Kumyaka yolu 4. kilometresinde meydana geldi. A. P. (23) erkek arkadaşının aracıyla deniz kenarına geldi. A.P. bilinmeyen bir sebeple kendini 50 metrelik uçurumdan aşağı bıraktı. 

Sarp ve dik olan yamaçtan yuvarlanan A.P. aşağıdaki çalılıklara takılarak yavaşlaması sonucu yaralı olarak kurtuldu. Yanındaki erkek arkadaşı ise durumu 112 ve jandarmaya bildirdi. Genç adam, yamacın daha az dik olan bölgesinden inerek kız arkadaşının yanına ulaştı. 

Sahil Güvenlik, MAK, AFAD, 112 ve jandarma ekipleri seferber oldular. Ekiplerin yaklaşık 1.5 saatlik çalışması sonunda genç kız denizden kurtarıldı. Bir botla kıyaya gelen MAK ekibinden bir dalgıç A.P.’yi bir sala bağladıktan sonra botla Kumyaka Balıkçı Barınağına getirdi. Burada ilk müdalesi yapılan A.P. daha sonra Mudanya Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Mudanya Jandarma Komutanlığı olay hakkında soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X