50 milyon hayali sınır tanımıyor

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekilişi için belirlediği 50 milyon liralık ‘büyük ikramiye’, bilet alanları umutlandırmasının yanı sıra onlara birbirinden ilginç hayaller de kurduruyor.

50 milyon hayali sınır tanımıyor

Yeni yıla ‘zengin olarak’ girmek için bilet alanların önemli bir kısmı öncelikle ‘ev ve araba sahibi olmayı’, ‘çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamayı’ planlarken kazanacağı parayla tuttuğu takımın kulüp başkanı olmayı hayal eden bile var. Vatandaşlar, ‘ya çıkarsa’ düşüncesiyle tanınmış bilet gişeleri, PTT merkezleri ve büyük marketlerde uzun kuyruklar oluşturuyor.

SATIŞLAR ÇOK İYİ GİDİYOR

Bilet büfesi sahibi Bahri Şen, yılbaşı özel çekilişi biletlerine bir hayli talep olduğunu söyledi. Yoğun bir şekilde bilet sattıklarını, yılbaşı yaklaşırken talebin daha da artacağını düşündüklerini ifade eden Şen, ”Ay sonuna kadar müşterilerimize bilet temin edeceğiz” dedi. Kucağında küçük çocuğuyla bilet alan Mesut Sobat da, yüklü miktarda ikramiye kazanırsa öncelikle oğlu için yatırım yapmayı planladığını anlattı.

BURSASPOR’A BAŞKAN OLURUM

Ev ve araba satın almayı da planladığını bildiren Mesut Sobat, ”Kısmet olursa oğluma iyi bir gelecek ayarlamaya çalışacağım. Başka da hayalimiz yok zaten ama en büyük hayalim, büyük para çıkarsa Bursaspor’a başkan olmak” ifadesini kullandı. Suna Yener ise kirada yaşadığını, büyük ikramiye çıkarsa ev alacağını, ayrıca garibanlara yardım edeceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X