’50 yıldır ben oldum demedim’

Olay TV’de ‘Renkli Hayatlar’ programına konuk olan Selami Şahin, 200’ün üstünde hit beste yapmış olmasına rağmen hiçbir zaman kendini büyük görmediğini söyledi.

’50 yıldır ben oldum demedim’

Ünal Özbay

Sanat yaşamının 50. yılını kutlayan Selami Şahin, Olay TV’de yayınlanan ‘Renkli Hayatlar’a konuk oldu. 

Kariyeri boyunca Zeki Müren’den İbrahim Tatlses’e kadar çok sayıda sanatçıya şarkılar veren ve 200’ün üzerinde hit bestesi bulunan Şahin, ’50 yıllık sanat hayatım boyunca bir kere bile ben oldum demedim. Beni bugünlere taşıyan seyircilerimin karşısında egolarıma yenilmedim. Belki de bu kadar sevilmemin en önemle gerekçelerinden biri bu’ diye konuştu. 

DUYULMAMIŞI BESTELESİNLER

Bir yandan 50. yıl konserlerine devam eden diğer yandan da yeni albüm hazırlıklarını sürdüren Selami Şahin, klasikleşmiş şarkılarını bile unutturacak yeni besteleri olduğunu iddia etti. Genç meslektaşlarını eleştirip öğütlerde bulunan Şahin, ‘Analar doğurdukça çok iyi yeni besteciler çıkacaktır. Ama şunu unutmasınlar ki ‘eser’ kalıcı demektir. Daha önce duyulmamışı, hissedilmemişi yapsınlar ki şarkıları gelecek nesillere kalsın’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X