500 bin dolar!

Bursaspor yönetimi, İbrahim Öztürk’ü isteyen kulüplerden bu rakamı talep ediyor. Akhisar ve Gaziantep’in de istediği ancak Sivasspor’la prensip anlaşmasına varan tecrübeli futbolcu için iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Yiğidolar bu transferi bedel

500 bin dolar!

Ara transfer dönemini oldukça hareketli geçirmesi beklenen Bursaspor’da kadro dışı kalan isimlerinden ne olacağı merak ediliyor. Daha önce Aydın Karabulut’u sezon sonuna kadar Sergen Yalçın yönetimindeki Sivasspor’a kiralayan yeşil beyazlılar’da İbrahim Öztürk, Ferhat Kiraz ve Batuhan Altıntaş’ın durumların ise belirsizliğini koruyor. 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yeşil beyazlı yönetimin, Süper Lig’den birçok talibi olan İbrahim Öztürk’ü isteyen kulüplerden 500 bin dolar bonservis ücreti talep ettiği öğrenildi. 

Sivasspor’la prensip anlaşmasına varan tecrübeli futbolcu için iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Yiğidoların, bu ücrete sıcak yaklaşmadığı ve bu transferi bedel ödemeden gerçekleştirmek isteği öğrenildi. İbrahim’e ayrıca Akhisar ve Gaziantepspor’da talip. 

ALACAKLARI ÖDENMİŞTİ

Tecrübeli futbolcuyu için bu rakamı şart koşan yönetimin, Ferhat Kiraz için de 300 bin dolar civarında bir bonservis ücreti istediği gelen haberler arasında. Bilindiği gibi yeşil beyazlı yönetim geçtiğimiz hafta her iki oyuncunun alacaklarını yatırmış ve sözleşmesi feshedebilme haklarını elden almıştı. Batuhan Altıntaş için ise Bursaspor yönetimine şuana kadar gelen resmi bir teklif yok. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X