500 bin kişiye şifa dokunuşu

Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi, son 4 yılda 500 bin 219 kişiye poliklinik hizmeti verdi.

500 bin kişiye şifa dokunuşu

Aynı dönemde 11 bin 128 vatandaşa hasta nakil hizmeti verilirken, cenaze ve defin hizmetleri de gerçekleştiriliyor. Uzman doktor kadrosu, sağlık personelleri ve tüm çalışanlarıyla hizmet veren Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’nde dahiliye, çocuk, kadın doğum, diş, kulak-burun-boğaz ve göz poliklinikleri ile acil servis polikliniği bulunurken, aynı zamanda laboratuvar tetkik işlemleri de yapılıyor. 

NİTELİKLİ TIP MERKEZİ

Türkiye’de tıp merkezi hizmeti veren 5 belediyeden biri olarak insan sağlığını ön planda tuttuklarının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Asli hizmetlerimizin yanında insanlarımızın sağlığını korumak ve hastalarımıza şifa bulmak adına sağlık yatırımlarımıza da büyük önem veriyoruz.

Hastane niteliklerinde koşullar, modern ekipmanlar ve uzman çalışanlarımızla Tıp Merkezi’mizle vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

‘SAĞLIK EN ÖNEMLİ İHTİYAÇ’

Yıldırım sınırları içerisinde sağlık hizmetinin ulaşmadığı vatandaşın kalmayacağını vurgulayan Edebali, “Sağlıkta ulaşılabilir olmak son derece önemli.

Bunun için ilçemizin muhtelif yerlerindeki mahalle konaklarımızı aile sağlığı hekimlerine tahsis ediyor, aile sağlığı merkezleri inşa ediyoruz. İnsanların en önemli ihtiyaçlarının sağlık olduğu bilinciyle hareket ederek hemşerilerimizin zor günlerinde, hastalıklarında yanlarında olarak şifa bulmalarına katkı sağlıyoruz.

Vatandaşlarımızdan cenazesi olanlara, en zor günlerinde tüm işlemleri ücretsiz olarak sağlayarak, acılarını ve kederlerini bir nebze de olsa hafifletmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X