500 liraya özel okul fırsatı

2004 yılında İlgi Dershanesi olarak açılan ve artık Mehmet Nuri Çetin Temel Lisesi olarak hizmetlerini sürdüren eğitim kurumu, Ortalama aylık 500 TL gibi bir bütçeyle öğrencilere özel okulda okuma fırsatı sunuyor.

500 liraya özel okul fırsatı

Dkulun kurucu müdürü Muhammed Nuri Çetin, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan MNÇ Temel Lisesi’nde öğrencilerin okula ve dershaneye ayrı ayrı ödeme yapmadan istedikleri eğitime ulaşabildiklerini belirtti. 

8.000 TL olarak belirlenen yıllık özel eğitim bedelinin devlet desteği sayesinde 5.000 TL’ye düştüğünü ve böylece aylık 500 TL gibi taksitlerle özel okul mezunu olunabileceğini belirten Çetin, “Bütün bu avantajların ötesinde; herhangi bir nedenle devlet desteği fırsatını kullanamayan aileler için bu seneye mahsus özel bir kampanya yaparak, devlet desteği kadar (3.000 TL) farkı ailelerden almıyoruz” dedi.

MNÇ Temel Lisesi’nde 10-12 kişilik sınıflarda üniversiteye hazırlık, ara sınıflarda okula yönelik ders takviyesi ve Açık Lise Kursu faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirten Çetin, “Okulumuz bulunduğu konum itibarıyla Bursa’nın kalbinde sayılır. Metroya yakınlığı ile okul servisi sorunu yok. Şehreküstü Metro İstasyonu’na 2 dakikalık yürüme mesafesinde” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X