507 bilet satıldı!

Yarınki Osmanlıspor maçına şimdilik ilgi yok.

507 bilet satıldı!

Bursaspor, Süper Lig’in 8.haftasında yarın sahasında Osmanlıspor’u ağırlayacak. Üst üste aldığı Galatasaray ve Kayserispor yenilgileriyle sevenlerini üzen yeşil beyazlılar, İrfan Buz yönetimindeki rakibi karşısında kazanarak biraz olsun kendine gelmek istiyor. Zorlu maçta tribünlerde kaç Bursasporlu taraftar olacağı da merak ediliyor. Bu sezon 26 bin 7 kombine satan yeşil beyazlılarda dün itibariyle Osmanlıspor maçı için 507 bilet satıldı.

CEZALILAR VAR

Rakip Osmanlıspor bölümünden ise hiç bilet satılmaması dikkat çekti. Perşembe günü satışa çıkan biletlerin fiyatları şu şekilde: VIP 1-2.Balkon 200, batı alt tribün 100, Spor Toto alt tribün 50, Spor Toto üst tribün 40, Teksas ve Tofaş tribünü 20, misafir tribün 26 TL. Bu arada Galatasaray maçını Güney kale arkası 123-124-125 ve 126 bloklarda izleyen taraftarlar cezaları nedeniyle bu mücadeleyi tribünden takip edemeyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X